Vrancea / Minor prins de politisti dupa ce a spart 14 masini

masina politie

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au probat activitatea infracțională a unui minor, de 14 ani, bănuit de comiterea a 14 furturi de/din auto și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.  

 Din cercetările efectuate a reieșit faptul că în noaptea de 28/29 martie a.c.,  cel în cauză ar fi sustras în scop de folosință un autoturism parcat pe Bulevardul Independenței din municipiul Focșani.

 În urma probatoriului administrat, la data de 29 martie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale au luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore a minorului, în vârstă de 14 ani, din județul Tulcea. În cursul aceleiași zile, magistrații au dispus față de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Astăzi, polițiștii au extins cercetările și au stabilit faptul că, în perioada 25 februarie – 28 martie a.c., cel în cauză ar fi comis 13 furturi din autoturisme care se aflau parcate pe raza municipiului Focșani, prejudiciul total cauzat astfel fiind estimat la 20 000 lei.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, pentru documentarea întregii activități infracționale și pentru recuperarea integrală a prejudiciului, cu cel în cauză în stare de arest preventiv.