Vrancea | Încep lucrările de reabilitare la secțiile Dermatologie, ORL și Oftalmologie din cadrul Spitalului Județean Focșani

spitalul judetean de urgenta focsani

A fost semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru Secția Dermatologie, ORL și Oftalmologie din cadrul Spitalului Județean „Sf. Pantelimon” Focșani.

Lucrările vizează imobilul C1 (Secția Dermatologie, O.R.L., Oftalmologie), parte a obiectivului de investiții: „Reabilitare energetică și lucrări conexe Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Pantelimon” Focșani, Secția Psihiatrie și Boli infecțioase și Secția Dermatologie, O.R.L., Oftalmologie”.

„Pe 3 octombrie au început lucrările și la Secția Psihiatrie, tot în cadrul proiectului menționat anterior. Ambele obiective se află în Focșani, pe strada Comisia Centrală nr. 15 B. Județul Vrancea beneficiază pentru acest proiect și de o finanțare din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, în valoare de 12,1 milioane lei. Termenul de finalizare al proiectului este decembrie 2023”, a spus Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea.