Vrancea | Hoti prinsi in Focsani dupa ce au furat dintr-un imobil

politie-catuse-3

Politiștii Biroului de Investigații Criminale Focșani au reținut aseara 3 bărbați, bănuiți de comiterea unei infracțiuni de furt calificat în localitatea Focșani. Aseara, la ora 19.41, Poliția Municipiului Focșani a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat cu privire la faptul că în urmă cu 10 minute persoane necunoscute ar fi pătruns fără drept în imobilul fiului său, de unde ar fi sustras mai multe mai multe unelte, cauzând un prejudiciu de aproximativ 10.000 de lei.

În urma primelor verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, la scurt timp au fost identificate persoanele bănuite de săvârșirea furtului, precum și bunurile sustrase. Cei trei bărbați au fost audiați la sediul Poliției Municipiului Focșani, în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii continuă cercetările, în vederea documentării întregii activități infracționale și tragerii la răspundere penală a celor în cauză. La activități au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea.