Vrancea | Gandaci in sectia de pediatrie a Spitalului Judetean din Focsani

gandaci-spital

Mama unui copil internat in sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean din Focsani a postat pe o retea de socializare o fotografie cu gandaci care misuna prin salon.

”Doamneee, ferește!! Secția de pediatrie Focșani, gândaci ca la ghenă!! Ăștia se bat pentru ciolan, iar noi murim cu zile, te duci cu o boală și vii cu șapte! (Fotografia e făcută astăzi) // Am stat și eu cu un copil internată, țin minte cum omoram gândacii de pe perete toată noaptea, însărcinată fiind cu cel de al doilea…Asta fiind acum 9 ani, astăzi e la fel”, a scris pe Facebook, o mama revoltata.

Conducerea spitalului neaga situatia semnalata de femeia revoltata si sustine ca este doar o capcana pentru insecte.

„Acolo sunt puse capcane pentru gândaci, sunt puse cu acordul medicului epidemiolog. Nu sunt probleme cu gândacii în spital, insectele mai apar pentru că pacienții țin mâncare în sertare, deși există frigidere. Capcanele au un gel special care atrag gândacii, sunt pentru prevenire. Nu circulă gândacii prin salon. Secția de pediatrie arată foarte bine, este curată, a fost modernizată recent. A fost și control de la DSP, totul a fost în regulă”, a explicat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean din Focșani, Alina Cosma.

DSP Vrancea a anuntat ca o echipa de control va fi trimisa maine dimineata la Spitalul Judetean.