Vrancea | Dosar penal pentru un tânăr care a prezentat certificatul de vaccinare al unei alte persoane

certificat

Poliţiştii vrânceni au întocmit un dosar penal pentru un tânăr de 19 ani care a prezentat certificatul de vaccinare al unei alte persoane pentru a intra într-o sală de jocuri de noroc din Homocea, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

În ziua de 16 ianuarie, în jurul orei 18,30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Adjud şi ai Secţiei 4 Poliţie Rurală Adjud, în timp ce acţionau pe linia respectării măsurilor de prevenire şi limitare a infectării cu virusul SARS-CoV-2 în comuna Homocea, au identificat în incinta unei săli de jocuri de noroc un tânăr de 19 ani, care a prezentat un cod QR eliberat pentru o altă persoană”, a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit sursei citate, în acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals privind identitatea.

La final de săptămână, poliţiştii vrânceni care au acţionat în sistem integrat, cu sprijinul jandarmilor, au aplicat 142 de sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind măsurile de combatere a pandemiei de COVID-19.