Vrancea | Dosar penal pentru doi tineri din Bolotești pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice

girofar-politie-1-e1518609004407

Ieri, în jurul orei 23.54, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Odobești au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Bolotești, că a fost agresat fizic de două persoane.

După verificările polițiștilor, s-a constat faptul că, pe fondul consumului de alcool, în timp ce se aflau pe raza satului Găgești, între mai mulți bărbați, printre care și se afla și cel care a făcut apelul, a izbucnit un conflict spontan, în altercație lovindu-se reciproc. Bărbații aveau vârstele cuprinse între 18 și 37 de ani și erau din Bolotești.

Doi tineri, de 19, respectiv 20 de ani, au fost reținuți de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și lovire.

Mâine, cei doi vor fi prezentați instanței de judecată, cu propuneri legale.

Cercetările continuă pentru documentarea activității infracționale în cadrul unui dosar penal întocmit, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea a ordinii și liniștii publice.