Vrancea | Doi tineri, de 15 și 18 ani, reținuți pentru tâlhărie

catuse-arest-696x418

Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Odobești au depistat două persoane bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie, săvârșită la data de 13 noiembrie a.c., asupra unui bărbat de 54 ani, din comuna Vârteșcoiu.

Cei doi tineri în cauză au fost reținuţi pentru 24 de ore.

La data de 14 noiembrie a.c., polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Odobești, au reţinut doi tineri, unul de 15 ani şi altul de 18 de ani, bănuiţi de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetările efectuate a reieșit că, la data de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 16.20, în timp ce bărbatul de 54 de ani se deplasa pe un teren agricol din comuna Vârteșcoiu, a fost abordat de cei în cauză, care i-ar fi sustras, prin violenţă, 700 de lei, pe care îi avea asupra sa.

Bănuiţii au fost conduşi la sediul poliției, unde în baza probatoriului administrat, au fost reținuţi de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdusi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vrancea .

Aceştia au fost prezentaţi astăzi instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile fața de tânărul de 18 ani și măsură arestului la domiciliu pentru minorul de 15 ani.