Vrancea | Doi spărgători de case prinși în flagrant de Poliție

În această dimineață, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Focșani au prins în flagrant delict doi bărbați, din Cotești și Urechești, de 37 și 38 de ani, imediat după ce ar fi pătruns fără drept într-o locuință din comuna Bolotești, cu intenția de a sustrage bunuri.

Flagrantul a fost realizat în trafic, pe o stradă din municipiul Focșani, în zona Gară, activitatea infracțională a acestora fiind documentată circa 8 luni.

Asupra acestora au fost descoperite instrumente folosite la deschiderea, prin forţare, a încuietorii ușilor sau ferestrelor locuințelor precum și stații emisie-recepție.

Totodată, cei doi sunt bănuiți că, în cursul zilei de ieri, 13 februarie, ar fi pătruns într-o locuință din municipiul Focșani, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 8000 lei.

Cei 2 bărbaţi vor fi conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Focșani, pentru continuarea cercetărilor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliției Române dar și al colegilor din cadrul serviciilor de investigații criminale Brașov, Covasna și Buzău.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!