Vrancea | Doi polițiști și un jandarm i-au salvat viața unui bărbat cu gânduri sinucigașe

WhatsApp Image 2021-07-22 at 17.55.08

Doi polițiști și un jandarm au salvat aseară un bărbat care ameninţa că se sinucide în stația C.F.R. Mărășești. Intervenţia promptă a făcut ca situaţia să nu ia o întorsătură tragică.

Astfel, aseară, în jurul orei 23.00, un apel 112 anunța că pe peron se află un bărbat care amenința că se va arunca în fața trenului.

Imediat, la fața locului s-au deplasat doi polițiști – Cristi, de la transporturi feroviare și Lucian – Poliția Orașului Mărășești precum și Răzvan, jandarm în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea care au identificat un bărbat, de 47 de ani, care amenința că se aruncă în fața trenului.

Cu mult tact și calm, cei trei l-au convins să renunțe la gestul său și apoi l-au condus la sediul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Mărășești.


În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu ar fi respectat măsura preventivă a arestului la domiciliu, fiind plecat de la domiciliul său din comuna Priponești, județul Galați, fără a avea acest drept.


Intervenția s-a finalizat cu preluarea celui în cauză de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați.


În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul sîvârșirii infracțiunii de evadare.