Vrancea | Deputat transferat la spital la București, după un accident pe centura mun. Focșani

smurd

Deputatul PMP Constantin Codreanu, care a suferit o fractură de coloană, vineri dimineaţă, după ce autoturismul în care se afla a fost implicat într-un accident rutier, pe centura municipiului Focşani, va fi transferat cu ambulanţa la un spital din Capitală, potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) „Sf. Pantelimon”.

„Vineri dimineaţă au fost aduşi la spital doi bărbaţi, răniţi într-un accident de maşină. Unul dintre bărbaţi a suferit o fractură apofiză şi urmează să fie transferat, cu ambulanţa, la un spital din municipiul Bucureşti”, a declarat managerul SJU Focşani, Codruţa Elena Neagu.

Parlamentarul se afla în autoturismul Camerei Deputaţilor, care a fost lovit din spate de un alt şofer ce nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de maşina din faţa sa.

„Astăzi (vineri n.r.), ora 6,20, am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat, în timp ce conducea un autoturism pe DN2 E85, din direcţia Buzău – Bacău, pe centura municipiului Focşani, la intersecţia semaforizată cu DJ 204D nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul din faţa sa şi a intrat astfel în coliziune cu acesta. A rezultat rănirea uşoară a celui de-al doilea conducător auto, precum şi a pasagerului din dreapta faţă din acelaşi autoturism”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.