Vrancea | Dealer de droguri arestat pentru 30 zile

Procurorii  Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vrancea au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpatului  P. G. I., pentru săvârșirea infracțiunii de trafic și consum ilicit de droguri de mare risc.

La data de 28 mai 2020 pe rolul DIICOT-B.T.Vrancea a fost înregistrată o cauză penală având ca obiect  săvârşirea  infracțiunii de trafic și consum ilicit de droguri de mare risc, constând în aceea că o persoană de sex masculin, identificată ulterior în persoana inculpatului  P. G. I., comercializează droguri de risc și mare risc pe raza județelor Vrancea și Galați.

Din cercetările efectuare în cauză s-a constatat faptul că inculpatul este implicat în activităţi de deţinere şi trafic de droguri de risc și mare risc transportând drogurile de mare risc din municipiul  București iar ulterior le comercializează  tinerilor interesați cu suma de 100 euro doza.

La data de 30.05.2020  inculpatul a comercializat două doze de cocaină, respectiv 1,28 grame, contra sumei de 900 lei. La data de 03.06.2020  inculpatul a fot prins în flagrant în timp ce încerca să comercializeze  două doze de cocaină (1,11 grame) contra sumei de 900 lei.

La data de 03.06.2020 procurorii DIICOT- B.T.Vrancea împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Galați – S.C.C.O. Vrancea au efectuat o percheziţie  la domiciliul inculpatului P. G. I. ocazie cu care au fost identificate şi ridicate 19 doze  a câte 1 gram de cocaină, 10 grame de cocaină vrac, un minicântar electronic, 4.400 de lei și 2.910 euro.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar față de un autoturism a fost dispusă măsura sechestrului asigurător.
În cursul zilei de azi, inculpatul a fost  prezentaț Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!