Vrancea | Copilul din Focsani disparut miercuri, agresat sexual de un pedofil

Sharing is caring!

Miercuri la amiaza, un copil de 9 ani a disparut din parcul situate in Piata Unirii din Focsani. Dup ace parintii au alertat autoritatile, politisti, jandarmi si lucratori ISU au inceput cautarile minorului. Acesta a fost gasit dupa 2 ore iar autoritatile au anuntat ca nu a fost victim vreunei agresiuni. Cum comportament copilului era ciudat din investigatiile politistilor a reiesit ca minorul a fost agresat sexual pe un teren viran de catre un pedofil din judetul Galati, eliberat pe baza recursului compensatoriu.

Copilul a fost abordat de un barbat care l-a rugat sa-l ajute sa care ceva. Baiatul l-a insotit pe un teren viran aproape de iesirea din oras unde l-a agresat sexual.

“Un barbat din judetul Galati, in varsta de 49 ani a intretinut acte de natura sexuala asupra unui minor in varsta de 9 ani din municipiul Focsani. In urma cercetarilor efectuate s-a dispus punerea in urmarire penala fata de inculpat care a recunoscut comiterea faptei. Totodata in cursul zilei de 22 august s-a dispus retinerea inculpatului si a fost prezentat cu propunerea de arestare preventive in fata judecatorilor de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Focsani.”, a declarat Ionut Drimba – Procuror Parchetul Judecatoriei Focsani.

Pedofilul este din comuna Buciumeni, județul Galați si a fost condamnat in 2016 la 15 ani de inchisoare pentru viol cu minori. Acesta a fost eliberat in 2017 pe baza recursului compensatoriu.

shares