Vrancea | Controale și amenzi pentru operatorii de transport judetean

Inspectorii Compartimentului Autoritatea Județeană de Transport din cadrul Consiliului Județean Vrancea au desfășurat o acțiune de control împreună cu Serviciul Poliției Rutiere din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea la operatorii de transport public județean de persoane din zona de sud a județului Vrancea, în urma sesizărilor primite de la cetățenii care circulă cu mijloacele de transport în comun.

Acțiunea a avut loc ieri și a vizat respectarea condițiilor normale de transport persoane, potrivit condițiilor contractuale și sancționarea următoarelor deficiențe: supraîncărcarea autovehiculelor peste capacitatea de transport, probleme în eliberarea biletelor sau abonamentelor de călătorie, nerespectarea graficului de circulație.

În urma controlului au fost aplicate amenzi în valoare totală de 30.000 lei la operatorii de transport care au încălcat condițiile, de pe traseele:

  • Focșani – Urechești – Popești
  • Focșani – Dumbrăveni – Gugești – Oreavu
  • Focșani – Dumbrăveni – Tîmboești

Acestora li s-a pus în vedere să remedieze deficiențele semnalate, pentru a asigura pasagerilor un transport civilizat și în siguranță. Controale vor fi efectuate și în perioada următoare, acestea fiind o acțiune permanentă a Autorității Județene de Transport din cadrul Consiliului Județean Vrancea.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *