Vrancea | Concurs pentru desemnarea celor mai frumoase vitrine din Focșani

Primăria Municipiului Focșani lansează un concurs public pentru pavoazarea cu ornamente luminoase adecvate a vitrinelor și a spațiilor din incintă de către operatorii economici din oraș. Acest concurs se adresează operatorilor economici și va fi derulat de două ori pe an astfel:

în perioada 20 decembrie – 24 ianuarie (pentru perioada sărbătorilor de iarnă),

în perioada de 12 zile, ce va începe cu 6 zile înaintea zilei stabilite pentru sărbătorirea Învierii Domnului (pentru perioada Sfintelor Sărbători Pascale).

Premiul care poate fi obținut de către agenții economici constă într-o sumă
echivalentă cu un procent din impozitul aferent clădirii spațiului comercial, stabilit la nivelul anului ulterior desfășurării concursului.

Locul I – suma echivalentă cu impozitul aferent clădirii pentru anul următor, în procent de 100%, dar nu mai mult de 10000 lei;

Locul al II-lea – suma echivalentă cu impozitul aferent clădirii pentru anul următor, în procent de 75%, dar nu mai mult de 7500 lei;

Locul al III-lea – suma echivalentă cu impozitul aferent clădirii pentru anul următor, în procent de 50%, dar nu mai mult de 5000 lei.

Concursul se va desfășura pe șase zone din Municipiul Focșani, respectiv Centru, Obor, Est, Vest, Sud și Cartierul Mândrești, în total se vor acorda 18 premii. Agenții economici care doresc să se înscrie la concurs sunt așteptați la registratura Primăriei Municipiului Focșani.

Lucrările vor fi postate atât pe site-ul www.focsani.info, cât și pe pagina de
facebook a municipalității, într-un format unitar. Totodată, cetățenii au posibilitatea de a-și exprima opțiunea prin vot pe pagina oficială de facebook a Primăriei Municipiului Focșani.

Regulamentul concursului este publicat pe site-ul Primăriei Municipiului Focșani www.focsani.info începând cu data de 19.11.2019.