Vrancea | CJ a repartizat peste 1,7 milioane lei din fondul de rezervă localităţilor din judeţ

bani

Membrii Consiliului Judeţean Vrancea au votat, în cadrul unei şedinţe extraordinare, repartizarea a peste 1,7 milioane de lei din fondul de rezervă aflat la dispoziţia administraţiei către localităţile din judeţ.

Astfel, cele 68 de comune din Vrancea au primit 23.000 lei fiecare, municipiului Adjud i-au fost repartizaţi 48.000 de lei şi oraşele Panciu, Odobeşti şi Mărăşeşti au primit câte 45.000 de lei.

Focşaniul nu a primit niciun leu în urma acestei repartizări de fonduri, însă municipiului de reşedinţă i-au fost alocaţi cinci milioane de lei săptămâna trecută din Fondul de Rezervă al Guvernului, bani ce vor fi folosiţi pentru încălzirea oraşului.

În timpul şedinţei, preşedintele CJ Vrancea, Cătălin Toma, a anunţat că primarii vor avea în cursul acestei săptămâni „o altă surpriză plăcută”, lăsând să se înţeleagă că Guvernul va da o nouă hotărâre privind repartizarea unor sume din fondul de rezervă către autorităţile locale.

În total, CJ Vrancea a repartizat unităţilor teritoriale din judeţ 1.747.000 de lei din fondul aflat la dispoziţia administraţiei judeţene, constituit din cota de 6% din impozitul pe venit estimat a se încasa.