Vrancea | Cercetat pentru părăsirea locului accidentului, conducere fără permis și vătămare corporală din culpă

62a063ef-66bd-4e7f-820d-1abc2e4240a4

Astăzi, în jurul orei 12.50, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Adjud au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza comunei Homocea a avut loc un accident de circulație.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că un autoturism care circula pe un drum secundar a intrat în coliziune cu un altul care circula pe drumul cu prioritate, primul continuându-și deplasarea.

În urma realizării unor filtre de poliție și a unor activități specifice, organizate la nivelul întregului județ, polițiștii au identificat autoturismul și, ulterior, un tânăr de 19 ani, bănuit că l-ar fi condus.

Polițiștii au constatat că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma coliziunii dintre cele două autoturisme a rezultat rănirea ușoară a unei femei, în vârstă de 22 de ani, din comuna Homocea, pasageră în autoturismul care circula pe drumul cu prioritate, care a acuzat dureri și a fost transportată la spital.

Tânărul în vârstă de 19 ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările continuă în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.