Vrancea | Batrana violata de un tânăr ce putea sa-i fie nepot

arestat-catuse

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au fost sesizați astazi prin apelul 112 de către un bărbat din Păunești, cu privire la faptul că în noaptea precedentă, un bărbat a pătruns, fără drept, în locuința unei femei, de 66 de ani, din localitate .

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit și faptul că, în cursul nopții de 23/24 mai, în timp ce femeia de 66 de ani se afla la domiciliu, în locuința sa a pătruns un localnic de 20 de ani, care, prin amenințare și prin folosirea forței fizice, ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta.

Persoana vătămată a fost prezentată Serviciului de Medicină Legală Vrancea pentru examinare, fiind constatat faptul că nu necesită zile de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu și viol, în care se continuă cercetările pentru întregirea probatoriului și luarea măsurilor legale.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Vrancea, urmând ca maine să fie prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.