Vrancea | Bătaie teribilă între două familii la Tâmboiești

bataie-cu-toporul

Doua persoane au ajuns la spital dupa o bataie crancena intre familii la Tamboiesti. A fost nevoie de interventie Politiei pentru aplanarea conflictului. Initial a fost chemata o ambulanta pentru preluarea unui barbat de 40 ani inconstient si cu multiple traumatisme.

”Primul echipaj SAJ a preluat un bărbat de aproximativ 40 de ani, inconștient, cu traumatism cranian deschis și traumatism facial și, după echilibrarea hemodinamică, l-a transportat la Spitalul Județean Focșani – Unitatea de Primiri Urgențe. Al doilea echipaj SAJ a preluat o victimă de sex feminin, în vârstă de 38 de ani, conștientă, cu traumatism toracic drept și, după monitorizare și evaluare, a fost transportată la Spitalul Județean Focșani – Unitatea de Primiri Urgențe”, a precizat Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea.

Doi barbati au fost condusi de politisti la audieri.

„Polițiștii ajunși la fața locului au aplanat scandalul în care ar fi fost implicate 4 persoane și au condus la sediu doi bărbați care în prezent sunt audiați. Cercetările sunt continuate urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a precizat IPJ Vrancea.