Vrancea | Bataie intre doi politicieni intr-un club din Focsani

dragos barladeanu

S-au incins lucrurile dupa alegerile de ieri din cadrul PSD Vrancea. Azi noapte, doi politicieni s-au batut intr-un club din Focsani. Mai exact, seful cancelariei Prefectului de Vrancea, Catalin Raducanu l-a atacat pe fostul deputat PSD de Vrancea, Dragos Barladeanu.

„Cu mare dezamagire spun acest lucru plecand din sediul Politiei: iesind in oras la un club din Focsani, impreuna cu sotia si prieteni foarte apropiati, am fost agresat fizic grav de catre Catalin Raducanu, consilierul principal al prefectului judetului. Intr-un conflict la care a luat parte si Rosu Bogdan, incercand sa-l aplanez, Raducanu Catalin (cunostinta de-a mea de 43 de ani) a sarit pe mine cu pumnii dandu-ma jos din picioare. Nu m-as fi asteptat niciodata! Urat de tot! Am facut plangere penala cu martori si mi s-a eliberat certificat medico-legal! Sunt ferm convins ca Politia si organele de urmarire penala isi vor face datoria”, a anuntat pe Facebook, Dragos Barladeanu.

Catalin Raducanu nu a negat incidentul si a anuntat pentru G4Media ca a trimis demisia prefectului de Vrancea, Nicusor Halici.

Foto Facebook: Dragos Barladeanu