Vrancea | Bărbat de 53 de ani reținut pentru lovire, amenințare, distrugere și violare de domiciliu

arestat

Polițiștii au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat din comuna Vidra, bănuit că ar fi exercitat acte de violență asupra unei femei din aceeași localitate, după ce ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței acesteia, unde ar fi amenințat-o și ar fi distrus geamul și ușa locuinței.

Ieri, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Vidra au fost sesizați de către o femeie de 65 de ani, din comuna Vidra, sat Irești, cu privire la faptul că a fost lovită și amenințată de către un bărbat din localitate.

Din cercetări a reieșit că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 53 de ani, din satul Irești, s-ar fi deplasat la locuința femeii unde, fără drept, ar fi pătruns în curtea locuinței, prin spargerea geamului și a ușii de acces în locuință.

Bărbatul este bănuit că ar fi exercitat acte de violență și i-ar fi adresat amenințări acesteia. Cel în cauză a fost depistat de polițiști și condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere și violare de domiciliu.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.