Vrancea | Bărbat bătut într-un magazin din Răcoasa. Proprietarul magazinului a ajuns la spital

bataie-magazin-racoasa

Sâmbătă, în jurul orei 21.40, Polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Panciu au fost solicitați prin apel 112, de către un bărbat din Răcoasa, să intervină la un magazin din localitate, unde a avut loc un conflict. Scenele violente au fost filmate de camerele de supraveghere.

Echipajul de poliție a identificat proprietarul magazinului, un bărbat de 63 de ani, și a stabilit faptul că acesta ar fi încercat să intervină între două persoane, moment în care ar fi fost lovit de către una dintre acestea, respectiv de către un bărbat în vârstă de 22 de ani.

De asemenea, în timpul conflictului, bărbatul în vârstă de 22 de ani ar fi distrus o vitrină frigorifică din incinta magazinului. Bărbatul de 63 de ani a fost preluat de către un echipaj SAJ Vrancea, în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Persoanele implicate în altercație au fost identificate și conduse la sediul poliției. La acest moment, audierile sunt în desfășurare, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, distrugere și violarea sediului profesional, în cursul zilei de astăzi urmând să fie dispuse măsurile în consecință.

Sursă foto: Vrancea24