Vrancea | Bancomat distrus și bani lipsă în comuna Păunești. Hoții au fost prinși

bancomate-site-3

La data de 3 octombrie a.c., în jurul orei 04.00, I.P.J. Vrancea a fost sesizat, prin SNUAU 112, despre faptul că, în comuna Paunesti, bancomatul, din incinta sucursalei unei unități bancare, prezintă urme de distrugere.

Polițiștii ajunși la scurt timp la fața locului au constatat faptul că persoane necunoscute, ar fi forțat mecanic fanta de eliberare a bancnotelor de la acest bancomat.

Din primele cercetari, o parte a bancomatului a fost distrusă, iar din interior ar fi fost sustrasă o sumă de bani, urmând a fi stabilita de către reprezentantii unitatii bancare.

Poliţiştii au instituit filtre şi efectuează cercetări, în vederea stabilirii identităţii şi depistării persoanelor implicate.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Furt calificat”, faptă prevăzută și pedepsită de art.229 Cod Penal, de către polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale din cadrul IPJ Vrancea, care au preluat cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.