Vrancea | Au fost reținuți cei doi bărbați implicați în bătaia dintr-un magazin din Răcoasa

bataie-magazin-racoasa

Sâmbătă, camerele de supraveghere dintr-un magazin din Răcoasa au surprins imaginile violente ale unui conflict. Astfel, doi tineri, de 22 și 24 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore.

La fața locului, echipajul de poliție a identificat proprietarul magazinului, un bărbat de 63 de ani, și a stabilit faptul că acesta ar fi încercat să intervină între două persoane, moment în care ar fi fost lovit de către una dintre acestea, un bărbat de 22 de ani.

La audieri au fost chemate mai multe persoane, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-au derulat evenimentele de sâmbătă seară.

Suspecții sunt doi tineri de 22 și, respectiv, de 24 de ani, aceștia fiind acuzați de săvârșirea mai multor infracțiuni: tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, distrugere și violarea sediului profesional.

Totodată, și proprietarul magazinului, în vârstă de 63 de ani, ar putea fi anchetat pentru lovire. „Pe parcursul cercetărilor însă s-a stabilit faptul că administratorul magazinului ar fi avut o altercaţie cu persoane care se aflau pe terasa magazinului, pe una dintre acestea ar fi lovit-o şi ar fi scos-o cu forţa din magazin, pe drumul public. După aproximativ 15 minute, bărbatul care ar fi fost scos de către administratorul magazinului pe drumul public ar fi revenit împreună cu patru persoane, ar fi escaladat gardul care împrejmuieşte magazinul şi ar fi intrat în sediul profesional al societăţii comerciale comerciale şi împreună cu un alt bărbat l-ar fi agresat pe administratorul societăţii comerciale”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache.

Politiștii Secției 10 Politie Rurală Panciu au dispus reținerea pentru 24 ore a unui bărbat, de 22 ani, din comuna Răcoasa, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violente și violarea sediului profesional. Este vorba despre tânărul care l-a bătut cu violență, sâmbătă seara, pe patronul magazinului din localitate.

Ulterior, polițiștii au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore a unui alt bărbat, de 24 de ani, din comuna Răcoasa, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violente, violarea sediului profesional și distrugere.