Vrancea | Adolescent batut cu bestialitate in casa unei femei. Victima este in stare grava intr-un spital din Bucuresti

bataie1-800x445

Aseara, doi tineri de 17 respectiv 18 ani au patruns in locuinta unei femei din comuna Straoane si l-au batut cu bestialitate pe un adolescent de 16 ani.

Victima a ajuns in stare grava, cu multiple traumatisme in Unitatea de Primire a Urgentelor la Spitalul din Focsani dupa care a fost transferat la Spitalul Bagdasar Arseni din capitala.

„La data de 22 ianuarie a.c., ora 18.46, polițiștii din Panciu au fost sesizați de un minor în vârstă de 16 ani, despre faptul că în timp ce se afla la domiciliul unei femei, din comuna Străoane, doi tineri de 18, respectiv 17 ani, ar fi patruns în locuință, după care l-ar fi lovit pe acesta, provocăndu-i leziuni în zona feței și a a capului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere și lovire sau alte violențe, iar cercetările se continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs fapta și tragerii la raspundere penală a făptuitorilor”, a anuntat IPJ Vrancea.