Vrancea | 7 ucraineni, dintre care 4 copii, care voiau să ajungă în Italia au fost ajutați de polițiștii Secției 3 Vidra, după ce unul dintre autoturisme s-a defectat

WhatsApp Image 2022-03-20 at 09.16.44

Șapte cetățeni ucraineni, dintre care 4 copii, care voiau să ajungă în Italia au fost ajutați de polițiștii Secției 3 Vidra, după ce unul dintre autoturisme s-a defectat.

Intervenția mai puțin obișnuită a fost anunțată prin SNUAU 112 la ora 20.40. Conform apelului, pe DN 2 D, în zona satului Colacu, două autoturisme în care erau mai multe persoane, printre care și copii cu vârste între 6 și 13 ani, erau staționate, conducătorul unuia dintre acestea încercând să remedieze o defecțiune care nu le-a mai permis să-și continue drumul.

Cele două familii se deplasau pe DN 2 D, cu destinația Italia, când unul dintre autoturisme s-a defectat pe raza comunei Valea Sării.

Polițiștii din Vidra au fost alertați să intervină de către un bărbat din localitate care s-a oferit să le ofere cetățenilor ucrainieni curtea sa pentru a lăsa autoturismul în siguranță.

Mașina a fost lăsată în grija celui care a apelat 112 iar unul dintre colegii noștri a identificat un mecanic din zonă care le va da o mână de ajutor.

Până la remedierea defecțiunii, persoanele au fost cazate la o pensiune din apropiere.

Aceștia le-au mulțumit polițiștilor dar și celor care le-au sărit în ajutor imediat după ce nu și-au mai putut continua deplasarea.

În contextul situației dificile în care se află cei care fug în căutarea unui adăpost pentru a se afla în siguranţă, nu vom ezita să întindem o mână de ajutor semenilor noștri.