Vrancea / 4 minori au facut ravagii la Focsani. Furt din 18 masini

Sharing is caring!

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Focșani , au identificat patru minori, bănuiți în mai multe cauze de furt din auto săvârşite pe raza municipiului Focșani, în perioada 3-11 ianuarie a.c..

Ieri, în urma activităților investigative desfășurate, polițiștii au reușit identificarea a patru minori, de 14 și 15 ani, bănuiți de săvârșirea mai multor furturi din auto pe raza municipiului Focșani,  în perioada 3-11 ianuarie.

Din cercetări s-a stabilit faptul că în timpul nopții, cei patru minori se deplasau pe străzile din municipiul Focșani iar unul dintre aceștia, în vârstă de 14 ani, din județul Tulcea, prin forțarea butucului portierei, ar fi pătruns în interiorul a 18 autoturisme, majoritatea taxiuri, de unde ar fi sustras diverse bunuri, timp în care ceilalți minori ar fi supravegheat zona. Ulterior, valorile sustrase ar fi fost împărțite între cei în cauză, prejudiciul ridicându-se la peste 5700 lei.

Pentru documentarea activității infracționale a celor în cauză polițiștii au efectuat patru percheziții domiciliare, două pe raza municipiului Tulcea și două pe raza municipiului Focșani.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, față minorul de 14 ani, din județul Tulcea s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Focșani, cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, polițiștilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale Tulcea precum și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vrancea.

shares