Vrancea | 157 pacienti cu Covid internati la Focsani si Adjud

spital focsani

În spitalele de la Focșani și Adjud se află internați 157 de pacienți, dintre care patru la secția ATI (1 Focșani, 3 Adjud), trei fiind intubați și ventilați (1 Focșani, 2 Adjud).

În județul  Vrancea, în data de 20 aprilie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) 256 persoane aflate în auto-izolare la domiciliu. În carantină instituționalizată se află 104 persoane, iar 535 în carantină la domiciliu, deoarece în momentul înregistrării nu existau spații disponibile.

În cadrul acțiunilor desfășurate de structurile MAI, au fost efectuate în ultimele 24 de ore 1061 de verificări de persoane, privind modul în care este respectată măsura autoizolării și carantinării.

De asemenea, în urma acțiunilor întreprinse de polițiști, jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vrancea, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău și reprezentanți ai Poliției Locale, cu sprijinul forțelor militare din cadrul Ministerului Apărării Naționale – Garnizoana Focșani, au fost aplicate 109 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 141.000 lei, persoanelor care nu au respectat dispozițiile Ordonanțelor Militare privind restricțiile de circulație.