Vor revansa cu Dunarea Calarasi

poli iasi - sibiu

Iesenii au un moral excelent dupa victoria obtinuta aseara la Botosani. Trupa din Copou a urcat pe locul 9 si se poate apropia de locurile de play off, in urma unei victorii impotriva echipei lui Dan Alexa.

Flavius Stoican – antrenor FC Poli Iasi: “Venim dupa o victorie importanta care ne-a dat o stare de spirit foarte buna, un moral ridicat, entuziasm. La fel de important trebuie sa tinem acelasi nivel de incredere, de atitudine, de dezinvoltura pentru ca am vazut la meciul cu Botosani o echipa a Iasului ce a aratat maturitate”. 

In tur, Iasul a pierdut la Calarasi, in urma unei prestatii slabe.

Ionut Cioinac – jucator Poli Iasi: “Venim dupa o victorie frumoasa la Botosani, muncita, care ne obliga sa luam cele 3 puncte din meciul cu Dunarea Calarasi. Avem o revansa de luat contra lor, pentru ca, din punctul meu de vedere nu am facut un meci bun la ei acasa si sper din tot sufletul sa luam cele 3 puncte din meciul de duminica”. 

Dylan Flores si Andrei Cristea sunt suspendati pentru acest meci, la fel ca si Rus care va reveni abia anul viitor. Narcis Badic a fost operat la genunchi si va lipsi iar Ionut Pantiru a fost scos din lot in ultimele partide.