Vor începe lucrările de modernizare a DJ 282B:  Intersecție DN24C – Bivolari – Traian – Spineni-intersecție cu DJ 282F

lucrari drum

Președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, a emis ordinul de începere a lucrărilor de modernizare a DJ 282B: Intersecție DN24C – Bivolari – Traian – Spineni-intersecție cu DJ 282F, pe o lungime de 12,9 kilometri.

”Mă bucur că am reușit ca pe acest drum județean să înceapă procesul de modernizare. Cu fiecare kilometru asfaltat văd cum ceea ce mi-am propus de la preluarea mandatului de președinte al Consiliului Județean se împlinește. Am promis oamenilor că vom investi în comunitățile lor pentru a crește calitatea vieții, iar asfaltarea drumurilor era unul dintre deziderate. Locuitorii județului au nevoie de căi de rulare moderne, iar într-o lume în care depindem foarte mult de mobilitate, momentul acesta în care dăm startul lucrărilor de modernizare pe DJ 282B este încă o confirmare că administrația județeană face ceea ce și-a propus. Sunt convins că lucrările se vor desfășura în cele mai bune condiții și că,finalul lor, cei care circulă pe acest sector de drum vor avea parte de cele mai bune condiții de trafic”, a declarat Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași.

Contractul pentru modernizarea DJ 282B, în valoare de 27.310.500 lei (inclusiv TVA), a fost încheiat de Direcția județeană de Administrare a Drumurilor și Podurilor Iași cu firma EKY ROUTE S.R.L. Durata de execuţie a lucrărilor este de 18 luni.