Vor fi montate mai multe limitatoare de viteză în Iași

limitator

Comisia de Circulație din cadrul municipalității ieșene a decis montarea unor limitatoare de viteză pe Aleea Tudor Neculai din oraș, pe ruta dinspre Nicolina spre CUG.

Vor fi montate limitatoare de viteză pe Aleea Tudor Neculai, pe ambele părți ale trecerilor de pietoni sau cel puțin pe direcția dinspre Podu Roș spre capăt CUG, precum si montarea unor limitatoare de viteză pe Aleea Tudor Neculai, înaintea trecerii de pietoni din proximitatea străzii Prof. Neculai Zamfirescu. De asemenea, tot pe Aleea Tudor Neculai, în dreptul punctului gospodăresc de la numărul 131 au cerut înființarea unei treceri de pietoni în zona respectivă.

Comisia de Circulație de la Primăria Iași a decis și montarea unor separatori de sens pe axul străzii Bărboi, pe sectorul cuprins între stradela Bărboi și porțiunea de drum unde este instalat indicatorul „Sens unic” către strada Elena Doamna. În plus, vor fi remontate limitatoare de viteză la trecerea de pietoni din dreptul Școlii Mihail Kogălniceanu de pe strada Lascăr Catargi.