Vor fi amenajate statii de incarcare pentru masini electrice la Ciric

Primăria Iași va cheltui 1,6 milioane lei pentru amenajarea de stații de încărcare pentru vehicule electrice, fondurile fiind asigurat prin intermediul unui program național desfășurat de Administrația Fondului pentru Mediu (AFM).

Stațiile electrice vor fi amenajate în special în parcări publice: TVR (bd. Independenței), „Piramida lui Dubeț” (șos. Națională), str. Bărboi și Mitocul Maicilor (bd. Independenței). De asemenea, alte stații de încărcare vor fi în curtea a două unități spitalicești (Spitalul de Recuperare și Spitalul „C.I. Parhon”) și una la baza sportivă Ciric (str. Moara de Vânt).

Vor fi amenajate statii de incarcare pentru masini electrice la Ciric

„Stațiile de reîncărcare vor fi formate din minimum 2 puncte de reîncărcare, alimentate de același punct de livrare din rețeaua publică de distribuție, din care un punct de reîncărcare va permite încărcarea multistandard în curent continuu și un punct va permite încărcare în curent alternativ. Stația de reîncărcare va permite încărcarea simultană la puterile declarate”, se precizează în caietul de sarcini aferent licitației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *