Volumul „Lumea prin ochelarii tai” s-a lansat la Iasi

WhatsApp-Image-2023-03-10-at-14.24.37 (1)

Astăzi, poetul Costica Ciocan a lansat volumul „Lumea prin ochelarii tăi”. De-a lungul timpului, poeziile sale au fost premiate în cadrul concursurilor şi festivalurilor literare naţionale. Tanărul autor a absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” şi Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, profesând ca judecător.

Evenimentul a fost moderat de poetul Cassian Maria Spiridon, Marius Chelaru şi Adi Cristi și s-a desfăşurat la sediul Uniunii Scriitorilor din România – Filiala Iaşi. La eveniment a fost prezent un public numeros format din prietenii autorului care au ținut să-l felicite pe acesta.

Costică Ciocan, poet

„M-a bucurat foarte mult că astăzi au venit prietenii, poeți, colegi și prietenii judecători, procurori, avocați, grefieri, cadre didactice universitare de la „Alexandru Ioan Cuza”. M-a bucurat că a fost un public care a receptat poezia.

Poeziile autorului ieșean au fost ascultate de publicul prezent la eveniment și au starnit un val de emoții în sufletele participanților.

Adi Cristi, poet

Și iată că mă întalnesc acum cu Costică Ciocan, un nume asupra căruia voi reveni și în finalul intervenției mele, să lansăm prima sa carte de poezie, de fapt nu scrisă, ci asumată.

Trăirile și experiențele autorului Costică Ciocan au fost puse pe hartie și consemnate într-un volum de poezii.