Volodimir Zelenski: „Măsurile de stabilizare au fost finalizate în regiuni cu o suprafaţă totală de peste 4.000 de kilometri pătraţi”

Volodimir Zelenski

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat aseară că armata ucraineană a preluat controlul asupra a peste 4.000 kilometri pătrați, deținuți de Rusia, iar pe un alt teritoriu de aproximativ aceeași dimensiune continuă măsurile de stabilizare, potrivit news.ro.

„Am analizat în detaliu situaţia din teritoriul eliberat al statului nostru. Deocamdată, măsurile de stabilizare au fost finalizate în regiuni cu o suprafaţă totală de peste 4.000 de kilometri pătraţi. Stabilizarea continuă şi pe alt teritoriu eliberat de aproximativ aceeaşi dimensiune. Sunt depistaţi ocupanţi şi grupuri de sabotaj, colaboratori sunt reţinuţi şi securitatea deplină este restabilită. Poliţiştii de frontieră au sarcina de a proteja frontiera de stat în teritoriul eliberat. Încă o dată, le mulţumesc tuturor luptătorilor noştri care au asigurat o înfrângere atât de mare şi rapidă a invadatorilor de pe teritoriul regiunii Harkov!”, a spus Volodimir Zelenski.