Vocea lui Daniel Bodnar a fost auzită! Vela trimite corpul de control la Suceava

WhatsApp-Image-2020-12-09-at-20.21.21 (1)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a dispus trimiterea, de urgenţă, în judeţul Suceava, a unei echipe mixte de specialişti din cadrul Poliţiei Române, pentru a verifica ce se întâmplă în zonă, după ceea ce a pățit aseară, Daniel Bodnar.

Citește și: https://telem.ro/video-activistul-de-mediu-daniel-bodnar-atacat-cu-pietre-a-ajuns-intr-un-spital-din-cluj/

„Ca urmare a apariţiei imaginilor în spaţiul public, s-a dispus trimiterea, de urgenţă, în judeţul Suceava, a unei echipe mixte de specialişti din cadrul Direcţiei Control Intern şi Direcţiei de Ordine Publică, ale Poliţiei Române, pentru a verifica cele sesizate”, informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) transmis joi AGERPRES.

Potrivit sursei citate, Marcel Vela condamnă ferm astfel de fapte şi reiterează că prevenirea şi combaterea furturilor de material lemnos, ca şi a despăduririlor abuzive, constituie priorităţi ale mandatului său.

În situaţia în care, urmare a controlului efectuat de structurile Poliţiei Române, vor fi identificate disfuncţionalităţi în activitatea structurilor Ministerului Afacerilor Interne, vinovaţii vor fi prompt sancţionaţi.

„Neprofesionalismul, lipsa de implicare, pasivitatea în situaţii de acest gen sunt incompatibile cu statutul de cadru al Ministerului Afacerilor Interne, structură în care am promovat integritatea, meritocraţia şi profesionalismul”, transmite ministrul Marcel Vela.