Virgil Popescu va depune o plangere penala impotriva lui George Simion dupa ce sustine ca a fost hartuit de acesta in aeroportul din Viena

simion

Contre taioase in aeroportul din Viena intre liderul AUR, George Simion si ministrul Energiei Virgil Popescu. Intr-un live pe Facebook, Simion l-a acuzat pe ministru ca se afla in Austria pentru a executa ordinele OMV Petrom.

„Ai venit să iei ordine de la OMV Petrom? Ce cauţi la Viena? La muncă nu te-ai dus toata saptamana… Ai venit să iei ordine de la stăpânii tăi. Hal de ministru în Guvernul României. Uitaţi-vă cum l-am prins pe hoţul de Virgil la Viena”, a spus Simion pe transmisiunea live de pe Facebook.

Popescu a reactionat si l-a numit pe Simion trompeta ruseasca.

„Te-a trimis Putin la Viena la cumpărături? E treaba mea ce fac aici. Am avut treaba mea privată. Eşti o trompetă rusească!”, a replicat Virgil Popescu.

Acesta a anuntat apoi pe Facebook ca va face o noua plnagere penala la adresa lui Simion.   

„Campania de hărțuire la adresa mea nu mă intimidează! Astăzi, în aeroport la Viena, unde am fost la cununia civilă a fiicei mele, care s-a căsătorit cu un tânăr austriac, am asistat la o tentativă nemaîntâlnită de hărțuire și intimidare a lui George Simion împotriva mea. Mulți ați avut ocazia să asistați la șuvoiul de invective și minciuni la adresa mea, cauzate de disperarea că facem pași importanți spre independența energetică a României. Resping cu fermitate acuzațiile și condamn, public, acest tip de comportament agresiv. Nu mă voi lasa intimidat de acest personaj, de această trompetă Putinistă și voi merge mai departe pe drumul independenței energetice a României”, a scris Popescu.