Viorica Dancila la Iasi: „Ei vin cu jigniri si minciuni, noi cu implementarea proiectului si adevarul!”

dancila

Presedintele PSD a fost prezenta in ultimele zile la mai multe evenimente din Moldova. Astazi, Viorica Dancila a sosit cu elicopterul la Iasi unde a fost insotita de ministrul transporturilor, Razvan Cuc si vicepremierul Mihai Fifor.

Viorica Dancila s-a intalnit de dimineata cu activistii pentru autostrada A8. Dupa discutiile cu acestia,  atat ministrul Razvan Cuc cat si Viorica Dancila au anuntat ca Autostrada Marii Uniri, care face legătura între Târgu Mureş şi Iaşi, va fi declarată obiectiv de importanţă naţională.

Viorica Dancila – prim ministru: „Dupa cum stiti am mers cu una dintre autostrazi in CSAT pentru a deveni de importanta nationala, vom vedea cum putem urgenta si vom veni si cu propunerea pentru Autostrada Unirii cat si pentru cea a Sudului astfel incat sa putem sa urgentam lucrarile”.

Viorica Dancila vrea in continuare sa remanieze Guvernul si nu sa restructureze ministerele.

Viorica Dancila – prim ministru: „Despre remaniere trebuie sa discut prima data in Comitetul Executiv National, sa spun la ce ministere doresc remaniere si bineinteles sa venim cu propuneri care sa fie votate in cadrul acestui forum statutar”.  

In jurul amiezii, premierul a participat la Comitetul Executiv Judetean si apoi la o intalnire cu primarii PSD. Dancila a fost asteptata si de cativa protestatari care au contestat-o pentru faptul ca Guvernul condamna Moldova la saracie.

Viorica Dancila –prim ministru: „N-as mai lua in calcul aceste jigniri de o violenta extraordinara, un limbaj foarte violent la adresa premierului, la adresa Guvernului. Si cred ca acest lucru l-am facut in ultima perioada, ei vin cu jigniri si minciunile, noi venim cu implementarea proiectului si cu adevarul si cred ca acest lucru trebuia sa-l fac de la bun inceput”.

Dupa amiaza, Viorica Dancila a vizitat Spitalul de Neurochirurgie si Maternitatea Cuza Voda.