Viorel Blajut – candidat la Primaria Iasi: „O sa merg pana in panzele albe sa scapam de aceasta caracatita mafiota din orasul nostru!”

Omul de afaceri iesean Viorel Blăjuț si-a anuntat intentia de a candida la functia de primar al Municipiului Iasi. Fostul deputat va candida din partea Partidului Societatii Iesene (PSI), o formatiune noua unde a devenit membru fondator.

Viorel Blăjuț a demisionat in 2016 din Parlament ca sa nu beneficieze de pensie speciala, axandu-se in toti acesti ani pe antreprenoriat. Omul de afaceri s-a decis sa candideze pentru ca vrea o schimbare in administratia locala.

Viorel Blăjuț, Candidat la Primaria Mun. Iași

In primul rand, in ultimii ani am ajuns probabil cea mai rea urbe a acestei tari din punct de vedere administrativ, totul este blocat. Tot ce inseamna autorizari, tot ce inseamna contact cu oamenii normali care au nevoie de institutiile noastre locale sunt blocate. Dar cand vad aceasta bataie de joc in administratia locala nu pot sa stau cu mainile in san si atunci am anuntat clar ca o sa candidez si o sa merg pana in panzele albe sa scapam de aceasta caracatitia mafioata din orasul nostru.

Cat despre partidul din partea caruia va candida, Viorel Blăjuț a mentionat pe o retea de socializare ca PSI este un partid al patriotilor, a celor care cred in dezvoltarea Iasului.

Viorel Blăjuț, candidat la Primaria Mun. Iași

Este un partid nou, cu oameni tineri, deschis, care o sa se bazeze pe meritocratie, deci toti oamenii care vin in partid daca vor sa ocupe functiile in Consiliul Local, langa mine, daca vor sa acceada in toate functiile politice pentru ca intr-o democratie trebuie sa avem partide bune, curate care trebuie sa functioneze. Ii rog pe toti cei care au ceva de spus in politica, care vor sa se implice, acest partid le va oferi posibilitati sa creasca din punct de vedere politic. 

Omul de afaceri din Iasi a spus ca nu exclude posibilitatea de a forma o alianta cu alte partide politice.

Viorel Blăjuț, candidat la Primaria Mun. Iași

La ora actuala, pot face si acest lucru. Dar este exclus cu partidele care s-au perindat pe la guvernare.

Viorl Blăjuț isi doreste o schimbare in orasul Iasi si vrea ca aceasta candidatura sa fie un semnal pentru oameni ca orasul merita mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *