Viktor Orban: „La Bruxelles, există o atmosferă de război, limbaj de război, logică de război!”

Intr-un interviu acordat unui post de radio din Ungaria, Viktor Orban a precizta ca, Bruxelles-ul poartă propriul război împotriva Moscovei, dar Ungaria nu este în război cu Rusia. 

„Odată cu trecerea timpului, am trecut de la trimiterea de căști până la punctul în care soldații din țările vest-europene vor fi staționați în Ucraina. Acest lucru este șocant pentru urechile maghiare. Trebuie să avem grijă să nu lăsăm această psihoză de război să ne pătrundă și să ne pierdem capacitatea de a ne orienta corect, conform intereselor naționale maghiare…La Bruxelles, există o atmosferă de război, limbaj de război, logică de război, a spus Viktor Orbán.

Premierul Ungariei a mentionat ca, ceea ce era de neimaginat acum 2-3 luni a devenit complet natural 3 luni mai târziu. „Acum vorbim despre Germania care oferă Ucrainei sisteme de rachete care pot fi folosite pentru a trage adânc în Rusia, poate până la Moscova…Asta nu este un joc video. Declarațiile au consecințe: sute de mii de văduve și orfani, precum și orașe ruinate”, a adaugat Viktor Orban.

Acesta sustine ca Bruxelles-ul este de fapt prizonierul rețelei lui George Soros. După cum a explicat el, instituțiile europene dau bani oamenilor influenți ai lui Soros care se află în interiorul Comisiei Europene și al Parlamentului.

Viktor Orbán a subliniat că soluția la dumpingul de cereale din Ucraina este crearea condițiilor de concurență loială. „Fie ar trebui să nu existe reguli stricte în Europa, fie să aducem regulile mai aproape de producătorii ucraineni…Ucraina este mai importantă pentru Bruxelles decât fermierii europeni”. Prim-ministrul consideră că apariția demonstrațiilor fermierilor reflectă și starea de spirit europeană.

Viktor Orbán a subliniat că scopul inițial al UE a fost crearea păcii și prosperității, împotriva cărora liderii europeni mărșăluiesc în prezent spre un război, iar condițiile de viață se deteriorează. „Sentimentele oamenilor față de birocrații de la Bruxelles sunt practic negative”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *