Video Vrancea | Razii de amploare in Adjud

razii adjud

În această dimineață, în intervalul 06.00-11.00, polițiștii desfășoară în municipiul Adjud o razie pe mai multe paliere.

Participă aproximativ 50 de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Adjud, Secției 4 Poliție Rurală Adjud, polițiști de investigații criminale, rutieri, de ordine publică, de investigații criminale, investigarea criminalității economice precum și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale – IPJ Vrancea.

Astfel, sunt organizate filtre rutiere pe principalele artere, la ieșirea/intrarea din/în municipiul Adjud, prin care se urmărește depistarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice, verificarea legalității transporturilor de material lemnos, a produselor de balastieră și a altor tipuri de mărfuri.

De asemenea, polițiștii efectuează controale și verificări în zona pieței agroalimentare, pentru combaterea contrabandei cu țigarete, a comerțului ilicit cu produse contrafăcute sau fără a putea justifica proveniența lor.

Este verificată totodată respectarea regulilor prevăzute de Legea 333/2003 privind paza bunurilor.

Polițiștii de investigații criminale desfășoară activități operative pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii sau dispărute.

6 percheziții domiciliare sunt efectuate la persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de cămătărie și șantaj.

3 mandate de aducere sunt puse în executare în cazul unor persoane bănuite de săvâșirea unor infracțiuni de cămătărie și șantaj.