Video Vrancea | Mobilizare a autoritatilor pentru gasirea a trei frati disparuti de aseara din comuna Ruginesti

cautare-politisti

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au fost sesizați in aceasta dimineata prin serviciul 112 de către tatăl a trei minori cu vârstele de 10, 12 și 14 ani, din comuna Ruginești, cu privire la faptul că aceștia nu au revenit la domiciliu, ultima oară fiind văzuți în cursul serii precedente , în jurul orei 21.00, într-un parc din comuna Ruginești.

 Semnalmentele minorilor sunt următoarele:

– Minora VĂSÎI COSMINA-ELENA, în vârstă de 12 ani, la momentul plecării era îmbrăcată cu un hanorac gri, pantaloni negri de trening, încălțată cu adidași de roz. Semnalmente: înălțime 1,50 m, greutate 45 kg, ochi căprui, ten deschis, păr negru, lung, fără semne particulare.

– Minora ROMAN DIANA-FLORENTINA, în vârstă de 14 ani, la momentul plecării era îmbrăcată cu o pereche de blugi culoare albastru deschis, tricou alb și încălțată cu o pereche de adidași negri. Semnalmente: înălțime 1,64 m, greutate 64 kg, ten închis, având ca semn particular o cicatrice la mâna stângă provocată de o arsură.

– Minorul VĂSÎI NECULAI-ANDREI, în vârstă de 10 ani, la momentul plecării era îmbrăcat cu un tricou alb, pantaloni scurți culoare roșie, încălțat cu adidași culoare verde deschis. Semnalmente: înălțime 1,55 m, greutate 55 kg, ochi căprui, păr scurt, negru, ten închis, având un semn la nivelul nasului, în partea dreaptă, de tipul unei cicatrici.

Cine poate da relații este rugat să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată secție de poliție.

Politistii au instituit mai multe echipaje de cautare. De asemenea a fost adus si un caine politist.