Video Vaslui| Un tânăr aflat în carantină a ieșit să bea și să joace la păcănele și a pornit un scandal

pacanele

Un tânăr de 35 de ani, din municipiul Vaslui, care era în carantină, a provocat un scandal, dimineață, în sensul giratoriu de la Interex, blocând circulația.

Bărbatul a băut și a jucat la păcănele până și-a pierdut toți banii, după care și-a sunat mama pentru a-l ajuta financiar. Femeie l-a refuzat, știind că acesta are probleme cu jocurile de noroc și a pornit înspre barul respectiv ca să-l ia acasă.

Nervos, acesta a început să-și caute mama prin buzunare și văzând că nu mai are ce băga la păcănele, a ieșit afară unde s-a luat la ceartă cu toată lumea. Agenții de la pază au încercat să-l liniștescă, dar n-au reușit.

La fata locului a fost dirijat un echipaj de ordine publică (format din polițist și jandarm) care a depistat și identificat prezumtivul făptuitor și a restabilit ordinea și liniștea publică. Scandalagiul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1.500 lei pentru 3 abateri prevăzute de Legea 61/1991 republicată și o sancțiune de 2.000 lei pentru o abatere prevăzută de legea 55/2020.

Întrucât se afla sub influența alcoolului, a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru evaluare și dispunerea măsurilor legale.