Video Vaslui | Un barbat in pragul comei alcoolice a vrut sa-si dea foc la casa folosind o butelie

Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu două autospeciale de stingere cu apă, o ambulanță tip C1 (TIM), o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Bârzești, comuna Ștefan cel Mare. Apelantul a făcut precizarea că este posibil ca o persoană să fie surprinsă în incendiu.

La sosirea pompierilor, incendiu se manifesta prin ardere generalizată într-o locuință parter+etaj, pe o suprafață de circa două sute de metri pătrați. Exista pericolul de propagare a incendiului la o locuință învecinată, dar și la o anexă gospodărească. Inițial, proprietarul locuinței nu a fost găsit.

Ulterior, în timpul operațiunilor de stingere a incendiului și de protejare a bunurilor aflate în pericol, într-o anexă gospodărească a fost găsit un bărbat, în stare de inconștiență, posibil în comă alcoolică Este posibil ca bărbatul găsit să fie proprietarul locuinței. Persoana găsită în stare de inconștiență a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Pompierii au stabilit ca si cauza probabilă de izbucnire a incendiului acțiunea intenționată. Proprietarul locuinței a folosit o butelie pentru a incendia casa.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *