Video Vaslui | Scandal de pomina in Barlad. Politist local lovit de un tanar

scandal barlad

Bataie intre cetateni si politistii locali, in centrul Barladului in ajunul Craciunului. Tot scandalul a pornit de la o banala cerere de legitimare adresata de un agent local unui tanar care nu purta masca de protectie. De aici a pornit o altercatie, iar unul dintre agenti a primit un cap in fata alegandu-se cu arcada sparta.

Altercatia s-a produs dupa ce un baiat se plimba prin spatele pietii din Barlad fara a purta masca de protectie, moment in care a fost vazut de un echipaj de politie.

Cetateanul, nu doar ca nu s-a conformat, ci a replicat cu injuraturi si amenintari. Dupa care a fugit. Echipajul de politie locala l-a urmarit si dupa ce l-a incercuit a încercat imobilizarea acestuia. Procedura a fost intrerupta de catre prietenii de pahar ai scandalagiului, care si-au facut aparitia in zona si s-a creat o busculada in toata regula. 

In invalmaseala, unul dintre agentii locali a primit un cap in fata si s-a ales cu arcada sparta.

La un moment dat, desi parea ca politistii locali sunt depasiti de situatie au sosit  intariri. Tanarul care a provocat tot incidentul a fost imobilizat, urcat in autospeciala si condus la sectie. In cazul de fata,  a fost deschis dosar penal pentru ultraj, iar conducerea anchetei a fost preluata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad.