Video Vaslui | Biciclist spulberat de o mașină în centrul Bârladului

accident biciclist Bârlad

Un biciclist de 32 de ani, din Bârlad a fost spulberat de o mașină care circula regulamentar. Bărbatul a traversat intersecție semaforizată, pe bicicletă, însă pe culoarea roșie.

Acesta a ieșit în fața mașinii, care nu l-a observat și l-a luat din plin pe capota mașinii, aruncându-l în aer câțiva metri.

La fața locului, a ajuns o ambulanță  SAJ de la Bârlad, cu medic, iar biciclistul rănit, dar conștient a fost transportat la spital.

Medicul Oana Balbuzan, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean: „Din câte s-a constatat până acum, victima are un traumatism cranio facial, un traumatism de genunchi și o fractură cominutivă la membrul superior drept și o fractură de humerus drept. Este la CPU Bârlad, în investigații, conștient și cooperant. Va rămâne internat la spitalul din Bârlad pentru conduită terapeutică și investigații medicale de specialitate”.

Șoferul mașinii implicate în accident este din Bârlad și are 22 de ani. Atât șoferul, cât și biciclistul au fost testați cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui: „A fost deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, precum și pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul rutier, care a fost anunțat la 112 la orele 18.46”.