Video Vaslui| A bătut un polițist pentru că nu l-a lăsat să intre în piață fără mască

WhatsApp Image 2021-11-03 at 20.59.36

Ieri, 2 noimebrie, în jurul orei 12.55, un polițist a fost atacat de un bărbat, de 45 de ani, nervos că nu i s-a permis accesul fără mască în piață Vidin din municipiul Vaslui.

Agentul i-a atras atenția agresorului cu privire la restricţiile de combatere a pandemiei, însă acesta a reacţionat violent. I-a aplicat omului legii mai multe lovituri de pumn și aproape l-a pus la pământ.

„În cursul zilei de ieri (n.r. 2 noiembrie 2021), un polițist local a fost bătut în timpul exercitării atribuțiunilor de serviciu. Acesta a depus o plângere, arătând că a fost lovit în zona capului. În cazul de fața s-au început cercetările pentru infracțiunea de ultraj, au fost audiate părțile. Tot ieri s-a dispus măsura reținerii suspectului pentru 24 de ore, până astăzi la ora 16.30. Partea vătămată a depus un certificat medico-legal și s-a dispus schimbarea încadrării din ultraj prin lovire, în ultraj prin lovituri care a produs leziuni traumatice cu afectara stării de sănătate”., a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui.

După o zi în arest, inculpatul a fost eliberat. Autoritățile continuă cercetările.