Video | Ursii isi fac de cap in Sinaia. Un pui si o ursoaica filmati la intrarea unui hotel

Screenshot_20220212-175653_Facebook

Ursii sunt tot mai prezenti pe strazile din Sinaia iar turistii sunt speriati de probabilitatea intalnirii cu animalele pe strazile din statiunea montana. O constanteanca a filmat ieri un pui si o ursoaica la intrarea intr-un hotel. Animalele se aflau in cautare de hrana.

„La Sinaia dacă mergeti să nu vă luați in calcul o plimbare pe jos, asta dacă nu țineți morțis să vă plimbați împreună cu urșii! Nu sunteți in siguranță nici voi și nici copiii voștri! Iubim animalele dar nu vrem sa fim hrana lor! Și nu uitați ca nimeni niciodată nu vă ajută! Sunteți pe cont propriu”, a scris Steluta Bercea, turista care a imortalizat momentul din fata hotelului.

„Luni au fost în curte la vila de mai jos unde stau eu și se uitau pe geam la mine în dormitor. Era 8 dimineața. Cu 2 minute înainte închisesem ușa, altfel ma trezeam cu ei în dormitor”, a spus Mariana Picu.

Oamenii sustin ca se pot lua masuri de limitare a intercatiunii om – animal insa autoritatile nu fac nimic. In plus, defrisarile ilegal au redus habitatul animalelor care au fost nevoite sa-si procure mancarea din comunitatile umane.

Video: Steluta Bercea