VIDEO! Unul dintre muncitorii care a supraviețuit tragicului accident din Păcurari: „Îmi amintesc doar că am căzut. În rest, nu mai știu nimic”

În urma tragicului accident produs în noaptea de joi spre vineri, patru angajați Citadin și-au pierdut viața, iar alte trei persoane au fost rănite. Cei care au reușit să supraviețuiască spun că totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă și că nu au avut timp pentru a reacționa în vreun fel.

„Îmi amintesc doar că am căzut. Atât. Nu mai știu nimic. M-am trezit pe targă, la UPU. În rest, nu știu nimic”, a spus angajatul Citadin.

Din declarațiile acestuia, lucrarea se desfășura conform regulamentului.

„Totul era asigurat. Girofarul de la mașina noastră era vizibil, se vedea tot. Totul era semnalizat. Am auzit o bubuitură când s-a lovit de perete și după am văzut cum venea spre noi mașina rostogolindu-se”, a mai spus bărbatul.

Șoferița care a provocat tragedia din Păcurari a fost arestată pentru următoarele 30 de zile. Decizia a venit în urmă cu câteva momente, asta după ce, dimineață, femeia a fost adusă de polițiștii ieșeni la Judecătorie.

„La data de 18 iunie a.c., femeia reținută a fost prezentată, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, instanță care a dispus arestarea preventivă a acesteia pentru 30 de zile”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Intră în legătură cu echipa TeleM Iași!