VIDEO | Un român care transporta 12 migranţi intraţi ilegal în Ungaria a sărit din maşina aflată în mers şi a fugit

Un român care transporta 12 migranţi intraţi ilegal în Ungaria a sărit din maşina aflată în mers şi a fugit. Vehiculul, care se afla într-un sens giratoriu, a fost oprit de pasagerii abandonaţi. Autorităţile ungare cer arestarea bărbatului.

Ferenc Szanka, purtătorul de cuvânt al parchetului judeţului Csongrád-Csanád, a precizat, într-o declaraţie trimisă agenţiei ungare de presă MTI, că parchetul a cerut arestarea bărbatului român.

Potrivit suspiciunilor întemeiate, bărbatul a urcat în autovehiculul pe care îl conducea 12 persoane care au trecut ilegal frontiera şi care au declarat că sunt cetăţeni sirieni, pentru a-i duce în Austria.

La scurt timp după plecare, la periferia localităţii Mórahalom, poliţia a încercat să legitimeze bărbatul. Suspectul, care trecea printr-un sens giratoriu cu o viteză de aproximativ 20-25 km/h, a deschis portiera şoferului, a sărit din maşină şi a fugit. Maşina a fost oprită de pasagerii pe care i-a abandonat.

După o scurtă urmărire, poliţia l-a prins pe bărbat şi l-a luat în custodie – a declarat purtătorul de cuvânt al parchetului judeţean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *