VIDEO: Un bărbat din Galați a început să conducă pe trotuar după ce s-a ciocnit de un tramvai. Ce pedeapsă a primit?

În data de 17 februarie 2024, în jurul orei 13:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Oțelarilor din municipiul Galați.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că un autoturism, condus de o persoană ce urmează a fi identificată, ar fi acroșat un tramvai care se deplasa pe artera rutieră menționată, rezultând pagube materiale. Imediat după impactul dintre cele două mijloace de transport, autoturismul și-ar fi continuat deplasarea pe trotuarul de pe aceeași direcție de deplasare a străzii.

La aproximativ trei ore de la producerea evenimentului, vatmanul tramvaiului și conducătorul autoturismului s-au prezentat la sediul Biroului Rutier Galați, ocazie cu care le-au adus la cunoștința polițiștilor că au luat decizia soluționării accidentului prin completarea formularului de constatare amiabilă.

Conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Galați, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 990 de lei, pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Ambii bărbați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *