VIDEO | Un bărbat a incendiat o mașină parcată din Drobeta Turnu Severin. Camerele de supraveghere au surprins momentul

296589063_1341415473052644_8182713603632697839_n

Un individ a dat foc ieri unei mașini parcate în fața unui bloc din Drobeta Turnu Severin. Momentul a fost surprins de camerele de vedere.

Acesta a dat târcoale autoturismului, a verificat să nu fie văzut de nimeni, după care a turnat benzină și i-a dat foc. Apoi, individul s-a făcut nevăzut. Polițiștii îl caută și în acest moment.

Proprietara autoturismului a precizat că acesta ar mai fi încercat să incendieze mașina și cu două seri în urmă.

„În urmă cu câteva zile, a încercat să dea foc, dar nu l-a lăsat ploaia. În plus, au strigat niște vecini după el și a plecat, lăsând sticla cu benzină lângă mașină. În seara aceasta, eu veneam de la cumpărături, iar soțul meu era în casă cu copiii. Se vede pe cameră cum el dă foc. A rămas sticla. Nu îl cunosc”, a spus proprietara.

Femeia, îngrozită de cele întâmplate, a explicat că împreună cu familia au fost victimele unor amenințări.

„Am primit mai multe amenințări, prin care ne spuneau că eu, soțul și copiii vom fi arși în casă sau tăiați. Am bănuieli. În seara aceasta, soțul a alergat după acest individ. Cred că el a luat și foc – puțin – la tricou, din ce pot vedea pe camerele de supraveghere. A dat cu benzină – o avea într-o sticlă de oțet. Data trecută, a avut glugă și mască. Acum, a avut fața la vedere. Parcă trăim în junglă”, a mai spus proprietara.

Până la sosirea pompierilor, vecinii au încercat să stingă focul. Incendiul se manifesta la blocul motor, cu riscul de a se extinde la întreg autoturismul.

Poliția a deschis un dosar de cercetare penală pentru distrugere.

Sursa video: Actual Mehedinți